You are here

Share page with AddThis

Syngenta hibridi – Izuzetan potencijal prinosa, stabilnost i odlično otpuštanje vlage

Tržište kukuruza je postalo veoma zahtevno, osim prinosa izuzetno bitne osobine, odnosno karakteristike koje hibridi moraju da poseduju su i stabilnost i brzina otpuštanja vlage.

Iako Syngenta u ponudi ima dva tipa hibrida kukuruza, ARTESIAN™i Standardne hibride, i jedni i drugi se odlikuju dole navedenim ključnim osobinama.

Kada su u pitanju najranije grupe zrenja SY CHORINTOS® (FAO300) i SY ORPHEUS® (FAO370) su u odnosu na konkurentske hibride i tržišne standarde dostigli visok nivo prosečno ostvarenih prinosa uz izuzetno dobar nivo otpuštanja vlage. To im daje prednost u odnosu na mnoge hibride iz ove grupe pa čak i u odnosu na neke nešto kasnije i obezbeđuje sigurno mesto na našem tržištu.

Najudarnija grupa na našem tržištu je FAO 400. Syngenta je za sezonu 2021. spremila 3 NOVA hibrida – SY PREMEO®, SY INFINITE® i SY MINERVA®!

Sve u svemu od Syngenta hibrida kukuruza samo najbolje! Syngenta u svom portfoliu ima hibride za sve tipove proizodnje i za različite potrebe proizvođača. Svi naši hibridi će i u 2021. godini biti sa fungicidnim i insekticidnim tretmanom na semenu!

Rezultati prinosa u kukuruzu
 

syngenta-kukuruz-premeo_

SY PREMEO ARTESIAN™ NOVO

SY PREMEO® (FAO400) ARTESIAN™ hibrid namenjen profesionalcima koji u najrazličitijim uslovima proizvodnje idu na maksimum. Sa izuzetnim potencijalom je dizajniran da istrpi jače setvene norme bez rizika za krajne prinose. Izuzetno otpuštanje vlage, velika apsolutna masa zrna i odličan randman obezbeđuju maksimalne prinose.
syngenta-kukuruz-infiite

SY INFINITE NOVO

SY INFINITE® (FAO410), standardni hibrid vrhunskog potencijala za prinos. Namenjen onima koji teže maksimalnim prinosima i onima koji su spremni da ulože u svoju proizvodnju i da zauzvrat dobiju izuzetna nivo povrata investicije. Odlično otpuštanje vlage uz stabilnost su ono što ovaj rani hibrid čini pravim izborom!
syngenta-kukuruz-minerva

SY MINERVA ARTESIAN™ NOVO

SY MINERVA® ARTESIAN™ (FAO430), hibrid namenjen svim terenima i hibrid koji maksimalno opravdava pripadnost ARTESIAN™grupi. Hhibrid – obezbeđuje maksimalne prinose, vrhunsku stabilnost i otpuštanje vlage na nivou nekih od najprodavanijih hibrida Premium cenovne grupe iz FAO400.
syngenta-hibridi-kukuruza

SY CARIOCA ARTESIAN™

SY CARIOCA ARTESIAN™ (FAO520) iz godine u godinu dominantno raste na našem tržištu i opravdava sva ulaganja. Prinosi koje ostvaruje su iznad proseka koje ostvaruju jedni od najprodavanijih hibrida iz ove grupe na našem tržištu. Ono što ga dodatno čini još atraktivnijim proizvođačima je izuzetna stabilnost prinosa koju donose njegove ARTESIAN™karakteristike.
syngenta-hibridi-kukuruza

SY BILBAO

SY BILBAO® (FAO570) je jedan od hibrida koji se u prvoj godini nametniuo kao jedan od onih koji će u budućnosti igrati jednu od ključnih uloga u segmentu grupe zrenja 500. Visok potencijal prinosa uz izuzetne agronomske karakteristike ovaj hibrid svrstavaju u klasu sa najprodavanijim hibridima ovog segmenta.
syngenta-hibridi-kukuruza

SY ANDROMEDA ARTESIAN™

SY ANDROMEDA® ARTESIAN™(FAO630), hibrid namenjen proizvođačima kako u Vojvodini tako i u Centralnoj Srbiji. Jedan je od ARTESIAN™hibrida koji je izuzetno prilagođen našim proizvodnim uslovima i može se osim za zrno proizvoditi i u svrhu silaže i branje u klipu. Pogodan je zbog svoje stabilnosti za sva područja uzgoja.
syngenta-hibridi-kukuruza

SY ZOAN

SY ZOAN® (FAO640), hibrid koji je godinama unazad opravdao sva očekivanja proizvođača i hibrid od kojeg se uvek traži vreća više. Ovaj univerzalni hibrid ima prednost da u optimalnim godinama proizvodnje obezbeđuje rekordne prinose, dok u nešto oskudnijim godinama ili na izazovnijim terenima pruža vrhunsku stabilnost kojom se ne odlikuju mnoge „šestice“. Mogućost proizvodnje za zrno, klip pa i silažu mu je obezbedilo mesto na njivama širom Vojvodine i Centralne Srbije, kako u intenzivoj tako i u ekstenzivnoj proizvodnji.