You are here

Share page with AddThis

Hibridi kukuruza

STANDARDNI i ARTESIAN™ HIBRIDI KUKURUZA 


syngenta-kukuruz-hibridi-rezultati-prinos_katalog2020-21

Nakon još jedne žetve ARTESIAN™ hibridi su opravdali sva očekivanja onima koji su ih sejali. Iako je godina bila veoma teška za proizvodnju Syngenta ARTESIAN™ hibridi su svojim karakteristikama i agronomskim osobinama obezbedili visoke i stabine prinose.
SY Carioca ARTESIAN™ (FAO520) kao jedan od najznačajnijih predstavnika grupe zrenja 500 u Srbiji je ostvario izuzetno dobre prinose, kako u Vojvodini, tako i u Centralnoj Srbiji. Osim dobrih prinosa i odlične stabilnosti u različitim uslovima proizvodnje i ove godine je pokazao visoku tolerantnost na ekonomski najznačajnije bolesti.
SY Chorintos ARTESIAN™ (FAO300) i SY Orpheus ARTESIAN™ (FAO 370) iz godine u godinu maksimalno opravdavaju ulogu ključnih hibrida u ranijim grupama zrenja, gde se uz stabilnost i prinos izuzetno gleda i brzina otpuštanja vlage. 
Novi predstavnik ARTESIAN™  porodice hibrida SY Andromeda ARTESIAN™ (FAO630) je i u izazovnim uslovima proizvodnje za kasne grupe zrenja obezbedio maksimalne prinose I stabilnost uz odlično otpuštanje vlage.
SY Bilbao - Standardni hibrid-(FAO580) je već u 2020 opravdao svo poverenje onih koji su ovaj novi Syngenta-in hibrid posejali na svojim poljima. Izuzetna stabilnost kao i prinosi su ključni razlozi zašto je već u ovom periodu nivo tražnje za 2021. na izuzetno visokom nivou. Hibrid od poverenja – Vrhunska petica! 

    

Novi ARTESIAN™ hibridi iz grupe zrenja 400!!!

novo_maj2020.pngSY Premeo ARTESIAN™ (FAO400) i SY Minerva ARTESIAN™ (FAO430) su najnoviji članovi Syngenta ARTESIAN™ porodice u Srbiji. Izuzetan potencijal prinosa, vrhunska stabilnost u svim uslovima proizvodnje i vrhunski nivo otpuštanja vlage su samo neke od karakteristika i prednosti ovih hibrida. Izbor za budućnost – SY Premeo i SY Minerva
Tu je i SY Infinite -Standardni hibrid-(FAO410) je NOVI predstavnik Syngenta hibrida kukuruza predstavnik ranije grupe zrenja. Odlikuje se izuzetno visokim potencijalom za prinos, odlično nagrađuje one koji ulažu u svoju proizvodnju kao i bolja zemljišta. Nivo ostvarenog prinosa i brzinaotpuštanja vlage su na vrhunskom nivou. 
Syngenta ARTESIAN™ tehnologija predstavlja kompleksan odgovor na izazove tokom proizvodnje kukuruza. ARTESIAN™ hibridi kukuruza poseduju širok opseg adaptabilnosti i optimalnog korišćenja vode tokom cele sezone, što im omogućava da odgovore na najbolji način na izazove kojih je sve više i više.
Ova elitna klasa hibrida selekcionisanih za ostvarenje prinosa dobijena je nakon godina rada, selekcije i uspostavljanja široke eksperimentalne mreže u kojoj su testirani u najrazličitijim uslovima proizvodnje, čak i u onim najekstremnijim.

Artesiansyngenta-kukuruz-artesian-hibridi

Syngenta ARTESIAN™ koncept ne predstavlja defanzivnu strategiju borbe sa rizikom pojave suše, već se bazira na optimalnom korišćenju dostupne vode tokom cele sezone i kvalitetnijoj konverziji u zrno.
Bitna razlika u odnosu na konkurentske i standardne hibride je da ARTESIAN™ hibridi obezbeđuju maksimalne prinose u optimalnim i dobrim godinama dok u stresnim, izazovnim godinama obezbeđuju stabilnost u prinosu i mogućnost nadoknađivanja potencijalno izgubljenog dela prinosa.

rezultati-prinosa-syngenta-kukuruz

Artesian hibridi dobra priča Syngenta Srbija youtube Artesian hibridi spot Syngenta Srbija youtube  
Rezultati prinosa Artesian hibridi Syngenta Srbija youtube NOVO Andromeda i Bilbao hibrid Syngenta Srbija youtube "I ove godine sam odlučio da sejem Artesian kukuruz"  Syngenta Srbija youtube

artesian-hibridi-syngenta
ARTESIAN™ hibridi poseduju agronomske karakteristike koje u uslovima srednjeg do jačeg stresa obezbeđuju:

  • Brz razvoj jakog korenovog Sistema
  • Brže zatvaranje redova – bolji početni porast
  • Bolju izdržljivost i adaptabilnost
  • Bolje formiranje klipa
  • Bolju otpornost na najznačajnije bolesti klipa i stabla

artesian-hibridi-syngenta
Sama ponuda Syngenta hibrida, bilo da su ARTESIAN™ ili standardni hibridi je prilagođena potrebama proizvođača – svo seme je tretirano sa INSEKTICIDOM FORCE 20 CS kao i sa FUNGICIDOM poslednje generacije MAXIM QUATTRO.

 

Za sve dodatne informacije naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju https://www.syngenta.rs/nas-tim-na-terenu – SYNGENTA  JE UVEK SA VAMA!