Syngenta Express® hibridi suncokreta za šampionski prinos!

Postizanje visokih i stabilnih prinosa u gajenju hibrida suncokreta treba da omogući povratak uloženog i dobru zaradu. Hibridi suncokreta kompanije Syngenta promenili su perspektivu gajenja  najznačajnije uljarice na našim njivama. Napredna genetika učinila je hibride naše kompanije liderima na svetskom tržištu, stoga iz mnoštva razloga i posle mnogo uspešnih godina gajenja armija ratara tvrdi da “kada kažu suncokret – misle Syngenta”.

Syngenta u svojoj ponudi ima hibride iz različitih tehnologija gajenja suncokreta, čime Vam omogućava da odaberete hibrid koji najviše odgovara Vašim potrebama uz ostvarenje vrhunskih prinosa.
Iako ratari neke od, rekli bi već, klasičnih hibrida, smatraju nezamenjivim u svojoj proizvodnji, nova generacija Syngenta hibrida nosi još viši proizvodni potencijal. To se pre svega odnosi na hibride iz Express® tehnologije koji se mogu tretirati herbicidima na bazi tribenuron-metila.

U Express® tehnologiji proizvodnje suncokreta, Syngenta u ponudi ima  vrhunske hibride: Sumiko HTS i Subaro HTS.,  i NOVE Express hibride: Sureli HTS, Sumet HTS, Suman HTS 
Vrhunski izbor za stresne uslove je hibrid Subaro HTS. Dobro podnosi visoke temperature i sušu, a pogodan je kako za intezivne tako i za ekstenzivne uslove gajenja. Tolerantan je na sve kod nas poznate rase plamenjače i na belu trulež glave.
Pored njega, selekcionari Syngente kreirali su i hibrid Sumiko HTS. Pored izvanrednog sadržaja ulja u semenu, odlikuje se tolerantnošću na poleganje i poznate rase plamenjače. Odlično reaguje na tretman sa Amistar Ekstra.
U pitanju su hibridi za sve uslove gajenja, koji su se u proteklim godinama na njivama mnogih proizvođača pokazali kao odličan izbor za visoke prinose.
Za sve dodatne informacije naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju:

Naš tim na terenu SYNGENTA JE UVEK SA VAMA!

REZULTATI PRINOSA

suncokret-hibridi-katalog-syngenta