You are here

Share page with AddThis

Moljac paradajza Syngenta rešenje

Mere borbe protiv moljaca u povrću, prvenstveno Tute absolute.

Tuta absoluta ili moljac paradajza je insekt koji je uvežen u nasu zemlju, odnosno došao je sa strane i naselio i nase plastenike i otvorena polja.
Šta je to što je Syngenta pripremila u programu zaštite? Prvo iz spektra izdvajamo fungicide bez kojih se ne može zamisliti ozbiljna proizvodnja paradajza. To je NORDOX® protiv plamenjača i mogućih bakterioza u ranom intenzivnom porastu, zatim RIDOMIL® GOLD bez kojeg nema zaštite povrća, SWITCH® sa dva termina primene za belu trulež i Botritis i na kraju ORTIVA® Top kao jedino rešenje u periodu berbe čija karenca od 3 dana dozvoljava nesmetan postupak obezbedjivanja vrhunskog kvaliteta proizvoda.
Međutim, naša današnja tema su zapravo tri vrhunska preparata u borbi protiv moljca paradajza (Tuta absoluta). AMPLIGO® za rane tretmane, VOLIAM® TARGO i AFFIRM 0.95 SG  kao jedinstveno rešenje u periodu berbe.
Pogledajte našu digitalnu prezentaciju i naznačene  neke tehničke katrakteristike preparata, gde smo Vam predstavili  širok spektar mera borbe protiv Tute absolute i sličnih štetocina.

Nadamo se da ste dobili neke korisne informacije i da ćete nas i dalje pratiti na našem Youtube kanalu u novim emisijama koje je Syngenta pripremila za vas.
Želimo Vam uspešnu borbu u proizvodnji i pozivamo vas da se za sve nedoumice obratite našim kolegama na terenu koji će vam vrlo rado pomoći: https://www.syngenta.rs/kontakt-0