You are here

Share page with AddThis

Syngenta Seme

Zašto Syngenta seme?

syngenta-seme-ratarskih-useva

U cilju bolje komunikacije sa našim cenjenim poljoprivrednicima i poslovnim partnerima tri dobro poznate robne marke semena ratarskih biljaka, NK, HILLESHOG I BENOA su objedinjene u okviru robne marke Syngenta.
► Robna marka podrazumeva:
Orijentaciju ka istraživanju: obezbediti inovativna rešenja i tehnologije. ► Gotova rešenja i znanje koje dolazi iz iskustva dugog preko 100 godina. ► Pouzdan smo partner u poslu sa semenima visokog kvaliteta.
Syngenta svakodnevno unapređuje inovacije i znanje sa ciljem da ponudimo najbolja rešenja u gajenju ratarskih biljaka.
► Želimo da se predstavimo kao:

Pouzdan partner na kojeg možete uvek da računate u svom poslu, sa ljudskim pristupom i željom da se sasluša partner. ► Lider u inovacijama koji uspostavlja nove trendove i ima jasnu viziju budućeg razvoja poljoprivrede. ► Ekspert na polju semena ratarskih biljaka.
► Naša ambicija:
Ponuda inovativnih rešenja za održivi razvoj poljoprivrede danas i sutra. ►
Privilegovan partenrski odnos sa poljoprivrednicima, distributerima i partnerima.
► Naša ponuda:
Vrhunska tehnologija, proizvodi, zaposleni i usluge. ► Inovativna rešenja visokih performansi i ponuda više kultura u plodosmeni ratarskih biljaka. ► Rešenja za gajenje ratarskih biljaka prema potrebama poljoprivrednika i životne sredine. ► Stručna služba posvećena pronalaženju i davanju najboljih rešenja u poljoprivredi.


Kontaktirajte nas ...