You are here

Share page with AddThis

Hibridi kukuruza

Visok prinos i hranljiva vrednost zrna 


Teška proizvodna sezona je iza nas i nosi neizvesnost u održivosti mnogih gazdinstava u Srbiji. Veliki broj proizvođača je primoran da pažljivo planira svoja ulaganja u sve segmente proizvodnje. Primetno je da su mnogi proizvođači nezadovoljni kalkulacijom - koliko ulažu – koliko na kraju dobijaju.
Syngenta je tu za Vas da vam ponudi najoptimalnije rešenje za vaše proizvodne uslove – pravi hibrid kukuruza uz pravu cenu i tretman semena za siguran prinos!

Syngenta godinama radi na pozicioniranju hibrida iz svog programa kako po proizvodnoj nameni tako i po regionalnoj preporuci baziranoj na višegodišnjim testiranjima i razmeni iskustava sa proizvođačima širom Srbije. Ključ preporuke je PRAVI HIBRID ZA VAŠU PROIZVODNJU!

Dodatna vrednost SYNGENTA ponude hibrida kukuruza se ogleda u FORCE 20 CS tretmanu semena koje obezbeđuje dodatnu zaštitu Vašeg profita. Proteklih godina su osim suše, visokih temperatura, crvenila, plamenca, pokorice i zemljišne štetočine umanjile određen deo mogućeg prinosa.  Zbog toga je tretirano seme sa FORCE 20CS standardno rešenje za očuvanje sklopa koji je jedan od nosioca prinosa. Više se ne postavlja pitanje tretirano ili ne, već se samo definiše stepen zaštite koja Vam je potrebna za očuvanje sklopa.

Artesian-hibridi-kukuruza-Syngenta

Nova generacija hibrida Artesian.  

[[film Artesian hibridi you-tube video]

[reklama Artesian hibridi you-tube video]

Za sve dodatne informacije naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju https://www.syngenta.rs/nas-tim-na-terenu – SYNGENTA  JE UVEK SA VAMA!

Pretraga hibrida kukuruza ... 

PDF brosura hibridi kukuruza:

syngenta-kukuruz-hibridi-zastita