You are here

Share page with AddThis

Maksimalni potencijal roda maline uz dobar kvalitet: QUADRIS® TOP novi Syngenta fungicid

QUADRIS® TOP je trenutno najkompletniji preparat u zaštiti maline i jagodastog voća. Naslednik našeg već dobro poznatog preparata QUADRIS® kao jedno naprednije i sveobuhvatnije rešenje. QUADRIS® TOP dolazi kao parvo osveženje u bezbednom vođenju proizvodnje i postizanju vrhunskog kvaliteta i dugotrajne eksploatacije zasada. Dve aktivne materije (azoksistrobin i difenokonazol) nisu nepoznate, ali je malo poznata sinergija koju one ostvaruju pojačavajući delovanje jedna drugoj i pokrivajući široki spektar bolesti u najkritičnijim fazama proizvodnje. Spektar bolesti koji ćete pokriti sa ovako kompletnim preparatom je vrlo širok i ide od raznih vrsta tačkavosti lista, plamenjača, alternarije pa sve do našeg najvećeg izazova u zaštiti maline – Didimella aplanata ili kestenjasta pegavost lastara. QUADRIS® TOP upravo je preparat kojim ćemo obezbediti kvalitetnu zaštiti mladih lastara koje ostavljamo za sledeću sezonu, što je zapravo pravi početak u borbi protiv Didimele i garancija ulaska u zdrav zasad u sledećoj sezoni.

Rešenja za probleme u zasadima maline pogledajte detaljnije u video prezentaciji od 02. jula u 20:30!

Nadamo se da ste dobili neke korisne informacije i da ćete nas i dalje pratiti na našem Youtube kanalu u novim emisijama koje je Syngenta pripremila za vas.
Želimo Vam uspešnu borbu u proizvodnji i pozivamo vas da se za sve nedoumice obratite našim kolegama na terenu koji će vam vrlo rado pomoći: https://www.syngenta.rs/kontakt-0